Φόραγε τραγιάσκα, έμπαινε στο Μετρό, έκανε τον τουρίστα και έκανε άλλου είδους ψώνια στα μαγαζιά

Συνελήφθη 45χρονος υπήκοος Ρωσίας για κλοπές από καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής
Εξιχνιάσθηκαν δεκαεπτά (17) περιπτώσεις κλοπών στις περιοχές της Νέας Ιωνίας, Εξαρχείων, Καλλιθέας, Μοναστηρακίου, Αγίου Δημητρίου, Κηφισιάς, Πειραιά, Νέου Κόσμου, Ζωγράφου, Περιστερίου και Αμαρουσίου

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 19-10-2017 στου Ζωγράφου, από αστυνομικούς του Τ. Α. Νέας Ιωνίας και του Τ.Α. Ζωγράφου, 45χρονος υπήκοος Ρωσίας για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα. 

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα ο κατηγορούμενος, κινούταν στην περιοχή της Αττικής και κυρίως σε περιοχές που είχε εύκολη πρόσβαση με τη χρήση συρμών του τρένου, όπως η Νέα Ιωνία, το Μαρούσι, ο Πειραιάς, η Κηφισιά και η Καλλιθέα και παριστάνοντας τον πελάτη ή τον τουρίστα, φορώντας συνήθως καπέλο – τραγιάσκα και τσάντα πλάτης, εισερχόταν σε καταστήματα εν ώρα λειτουργίας και αφαιρούσε κινητά τηλέφωνα, tablet και πορτοφόλια είτε των υπαλλήλων ή πελατών αυτών, είτε προϊόντα του καταστήματος. 

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξακριβώθηκε ότι το τελευταίο έτος ο 45χρονος είχε διαπράξει, με την ίδια μεθοδολογία, δεκαεπτά (17) κλοπές από καταστήματα στις περιοχές της Νέας Ιωνίας, Εξαρχείων, Καλλιθέας, Μοναστηρακίου, Αγίου Δημητρίου, Κηφισιάς, Πειραιά, Νέου Κόσμου, Ζωγράφου, Περιστερίου και Αμαρουσίου. 

Η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail