Τούρκοι δικαστές προσπάθησαν να περάσουν άγρια νύχτα στην Ελλάδα

Freepen.gr - Οι πρώην Τούρκοι δικαστές Bülent Kınay και Fatih Mehmet Uslu συνελήφθησαν από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας προσπαθώντας να διαφύγουν στην Ελλάδα από την επαρχία της Αδριανούπολης της Ανατολικής Θράκης το Σάββατο.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο Kınay και ο Uslu συνελήφθησαν από τους χωροφύλακες της επαρχίας προσπαθώντας παράνομα να διασχίσουν τα τουρκοελληνικά σύνορα μαζί με πολλούς άλλους παράνομους μετανάστες.

Το Anadolu αναφέρει ότι οι δύο πρώην δικαστές, οι οποίοι είχαν προηγουμένως απομακρυνθεί από την εργασία τους κατά την κυβερνητική καταστολή μετά το πραξικόπημα και είχαν τεθεί υπό κράτηση με την κατηγορία της διασύνδεσης με το κίνημα Gülen.



Ο Kınay διετέλεσε δικαστής σε διαδικασίες σχετικά με το στήσιμο αγώνων στην Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το 2011 και ο Uslu ήταν δικαστής στο 13ο Ανώτατο Ποινικό Δικαστήριο της İstanbul, ο οποίος διεξήγαγε τη δίκη που αφορούσε την παράνομη οργάνωση Ergenekon.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail