Αγωνίες, νίκες και ήττες της Νέας Τάξης

kalhh - pixabay.com

Του Θεόδωρου Κατσανέβα

Σε μεγάλη αγωνία βρίσκεται το διεθνές κατεστημένο της Νέας Τάξης τον τελευταίο καιρό δίνοντας μάχες επιβίωσης σε διάφορα μέτωπα. Υπέστη ήττες στη Μ. Βρετανία με το Brexit και στις ΗΠΑ με την απρόσμενη νίκη του Ντόναλντ Τράμπ, τον οποίο επιχειρούν να συνετίσουν και να τον φέρουν στα νερά τους. Κέρδισαν άνετα στη Γαλλία όπου μεθόδευσαν άριστα την όλη εξέλιξη με την εξόντωση του Φιγιόν, ο οποίος ήταν ο μόνος αξιόμαχος αντίπαλος του τραπεζίτη Μακρόν, παίρνοντας βαθιά ανάσα και κερδίζοντας χρόνο.

Αλλά οποία δυστυχία για τους Νεοταξίτες Μπιλντεμπεργκιστές. Ήπιαν το πικρό μιας Πύρειας νίκης στην καρδιά του ευρωπαϊκού οχυρού τους, στην ίδια τη Γερμανία. Και ο χρόνος, αυτός ο συχνά αλύπητος εκδικητής του κακού, φαίνεται να λειτουργεί σε βάρος τους. Η ανάπτυξη της ευρωζώνης σέρνεται. Στις χώρες της περιφέρειας Κύπρος στα τελευταία επτά χρόνια μεταξύ 2008-1015, το χρέος περίπου διπλασιάστηκε σε Ελλάδα,Ιταλία,Πορτογαλία,Ιρλανδία,και ειδικότερα στην Ισπανία τριπλασιάστηκε.

Η μιζέρια, η φτώχεια, η ανεργία που συνοδεύουν το χολερικό ευρώ δεν κρύβονται. Το κίνημα ενάντια στον χρηματιστηριακό καζίνο-καπιταλισμό της φούσκας φουντώνει στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Οι χώρες των BRICS ( Κίνα,Ρωσία,Ινδία,Βραζιλία,Νότια Αφρική), απεγκλωβίζονται από το δολάριο και το ευρώ.

Το 2018 προμηνύεται μάλλον δυσοίωνο για τα αφεντικά του διεθνούς άκοπου πλούτου. Στην Ιταλία όπου οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη άνοιξη, τα κόμματα του αντι-ευρώ που εκφράζουν όλα μαζί τα 2/3 του εκλογικού σώματος ακονίζουν τα μαχαίρια τους. Και αναρωτιόμαστε τι θα μηχανευτούν οι «μάγειροι» της Νέας Τάξης, οι προγραμματιστές της ιστορίας κατά Χέγκελ, για να ανατρέψουν την πολύ πιθανή επερχόμενη ήττα τους στην επόμενη μάχη του μεγάλου πολέμου των τραπεζών ενάντια στους ανθρώπους. Ίδομεν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail