Αγνώριστοι από το ξύλο έγιναν οι Κούρδοι που δέθηκαν χειροπόδαρα και δίχως ρούχα καταγής

Freepen.gr - Αγνώριστοι από το ξύλο έγιναν οι επτά Κούρδοι που συνελήφθησαν στην επαρχία Μούγκλα της Τουρκίας πριν λίγες ημέρες ενώ επέβαιναν σε αγροτικό όχημα και οι οποίοι δέχθηκαν χειροπόδαρα και βρέθηκαν ολόγυμνοι καταγής.

Ο Ekrem Altay, ένας εκ των κρατουμένων, μπορεί να μην έχει εμφανή σημάδια στο πρόσωπο, ωστόσο όπως σημειώνει ο δικηγόρος Gülfer Karadeniz που τους επισκέφθηκε, έχει σπασμένα πλευρά και χρειάστηκε ακόμη και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο Veysi Şengil φέρει σοβαρά τραύματα στα μάτια,μια σπασμένη μύτη ενώ οι κλωτσιές που έφαγε είχαν ως αποτέλεσμα να σπάσει κι ένα πλευρό.

Όπως αναφέρει η gazetekarinca.com το φωτογραφικό υλικό με τους Κούρδους μετά τη σύλληψή του ελήφθη και διανεμήθη από τους ίδιους τους άνδρες της χωροφυλακής ενώ οι κρατούμενοι φυλάσσονται ξυπόλητοι.

Αρκετοί ακτιβιστές κάνουν λόγο για προσπάθεια τρομοκράτησης των ντόπιων Κούρδων από το καθεστώς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail