Έρχονται δουλειές με φούντες...


rexmedlen - pixabay
του Μιχάλη Χαιρετάκη

Ψηφίστηκε η αλλαγή του φύλου με μια απλή δήλωση απο την τρυφερή ηλικία των 15, με τους παιδοψυχολόγους να μην έχουν ερωτηθεί καν και ενα απο τα μέλη της επιστημονικής νομοπαρασκευαστικής επιτροπής που ετοίμασε το νομοσχέδιο για τη Νομική Αναγνώριση της Ταυτότητας Φύλου σε συνέντευξη να αποκαλύπτει τα παρακάτω πολύ ενδιαφέροντα:

http://www.huffingtonpost.gr/2017/10/09/afierwma-reportaz-taytotita-fyloy-katerina-fountedaki_n_18222546.html

"Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Ως μέλος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής που έφτιαξε το νόμο, πρέπει να πω ότι αυτό που συζητιέται στην βουλή δεν είναι αυτό που καταθέσαμε. Το υπουργείο έκανε μεγάλες αλλαγές. Σε αυτό που λέτε, υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα, ότι το νομοσχέδιο μιλάει για ανηλίκους. Αυτό δεν προήλθε από την επιτροπή και είναι ένα μεγάλο λάθος. Στο δικό μας σχέδιο η διόρθωση φύλου αφορούσε μόνο τους ενηλίκους, ικανούς για δικαιοπραξία. Όλη η ιστορία της ανηλικότητας ξεκίνησε από το Υπουργείο χωρίς να ερωτηθεί η επιτροπή.

Για μένα τα παιδιά δεν θα έπρεπε να τα αφορά αυτή η διόρθωση ταυτότητα φύλου. Δεν έπρεπε να τεθεί σε θέμα άποψης παιδιών. Το να αλλάξουν τα παιδιά φύλο είναι θύμα δύσκολο και δεν είμαι έτοιμη να απαντήσω. Δεν έπρεπε να το ανοίξει τόσο το υπουργείο.

-Θα το ψηφίζατε το νομοσχέδιο;
Εγώ φτιάχνω νομοσχέδια, δεν τα ψηφίζω. Δεν είναι αυτό το νομοσχέδιο που φτιάξαμε. Έχω πολλές ενστάσεις αλλά… μάλλον θα το ψήφιζα."

Και αφού ξεμπέρδεψαν με την αλλαγή φύλου, ξεκίνησαν το νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση της κάνναβης. Θα μου πεις τι σόι ποινικοποίηση υπάρχει ακόμα τη στιγμή που βγάζουν δολοφόνους, ληστές ,βιαστές απο τις φυλακές, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Διαβάσα εκπληκτος την ιδέα του αγαπητού κου Τσιρώνη, αναπληρωτή υπουργού για "κανναβόσημο" 150 ευρώ και αρχισα στην αρχή να κάνω πλάκα.

Γιατί όχι και τέλη κυκλοφορίας οταν γυρίζει το τσιγαρλίκι στην παρέα;
Τελικά στα 15 θα αλλάζουν φύλο ή θα στρίβουν φύλλο;
Κάνναβη 150 ευρώ το δενδρύλλιο. Ο σανός και το κουτόχορτο δωρεάν.
Και άλλα τέτοια...

Μετά όμως άρχισα να πονηρεύομαι.

Είχα διαβάσει και την οδηγία της Ε.Ε. να υπολογίζεται στο ΑΕΠ τα ναρκωτικά και η πορνεία στο ΑΕΠ εδώ και λίγα χρόνια

http://www.novasports.gr/epikairotita/article/36061/narkotika-kai-porneia-tha-prosmetrodai-sto-europaiko-aep/

και ήρθε και έδεσε με την είδηση απο το Colorado

http://www.marketwatch.com/story/marijuana-tax-revenue-hit-200-million-in-colorado-as-sales-pass-1-billion-2017-02-10

200 εκ δολλάρια η ετήσια φορολογία απο μαριχουάνα επειδή οι πωλήσεις ξεπέρασαν το 1 δις.

Καταλαβαίνετε λοιπόν οτι δεν ήταν μια αρλούμπα αλλά η κρυφή σκέψη που έχουν.
Νομιμοποίηση και φορολόγηση.

Αργά αλλά σταθερά η χώρα γίνεται κάτι μεταξύ Ευρωπαϊκού Μπαλί και Ταϋλάνδης, γιατί μπορεί να μην παράγουμε πια ουτε οδοντογλυφίδες αλλά σε λίγα χρόνια, θα είμαστε πρώτοι στον ναρκοτουρισμό και τον σεξοτουρισμό αφού πρώτα ξεπουλήσουμε όλη την ιδιωτική και δημόσια περιουσία για να φέρουμε επάξια τον τίτλο του σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail