Ραγδαίες επιδείνωση στις σχέσεις Τουρκίας & ΗΠΑ - Και δεύτερο ένταλμα σύλληψης υπαλλήλου του προξενείου των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη

Engin_Akyurt - pixabay
Freepen.gr - Οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν τη Δευτέρα ένταλμα σύλληψης για ένα ακόμη πρόσωπο  που εργάζεται για το Προξενείο των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη, του οποίου η σύζυγος και ο γιος ανακρίνονται από την αστυνομία μεταδίδει η dailysabah.com.

Το νέο ένταλμα ήρθε εν μέσω της επιδείνωσης των διπλωματικών σχέσεων ικού μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ για την κράτηση Τούρκου υπηκόου που εργάστηκε για το προξενείο την Παρασκευή με την κατηγορία ότι εμπλέκεται στο κίνημα του Γκιουλέν.

Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα ακύρωσε όλες τις διαδικασίες χορήγησης θεωρήσεων την Κυριακή και η Τουρκία απάντησε σε είδος ακυρώνοντας όλες τις υπηρεσίες θεώρησης για τους πολίτες των ΗΠΑ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail