Ρώσος βουλευτής μόλις γύρισε από τη Βόρεια Κορέα: δε λένε ψέματα, έχουν πύραυλο να κτυπήσουν τις ΗΠΑ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Όταν επάνω από τα κεφάλια μας ετοιμάζεται να πετάξει πυρηνική φωτιά πρέπει να δούμε την ζωή διαφορετικά, έστω και στο αμήν.

«Σύμφωνα με Ρώσο Βουλευτή, ο οποίος μόλις επέστρεψε από τη Βόρεια Κορέα, η Πιονγιάνγκ είναι έτοιμη να δοκιμάσει έναν πύραυλο ικανό να φτάσει στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ.

«Προετοιμάζονται για μια νέα δοκιμή ενός πυραύλου μεγαλύτερης εμβέλειας. Μας έδωσαν ακόμη και μαθηματικούς υπολογισμούς που αποδεικνύουν ότι ο πύραυλος τους μπορεί να χτυπήσει τη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε ο Morozov.

"Στο εγγύς μέλλον, πρόκειται να πραγματοποιήσουν, όσο καταλαβαίνουμε, μια ακόμη εκτόξευση ενός πυραύλου, αλλά αυτή τη φορά με μεγαλύτερο εύρος", δήλωσε ο Βουλευτής, προσθέτοντας ότι η γενική διάθεση στην Πιονγκγιάνγκ είναι "μάλλον πολεμική".


Ο κ. Morozov τόνισε ότι η κατάσταση απαιτεί την άμεση παρέμβαση όλων των ενδιαφερομένων κρατών, ιδίως εκείνων που εκπροσωπούνται στην περιοχή, προκειμένου να αποφευχθούν οι εχθροπραξίες πλήρους κλίμακας.

Η ρωσική αντιπροσωπεία πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας στις 2-6 Οκτωβρίου, όπως δήλωσε νωρίτερα η ρωσική πρεσβεία στη Βόρεια Κορέα. Οι επισκέπτες Βουλευτές συζήτησαν για διμερή συνεργασία με τον Ρώσο πρεσβευτή στη Βόρεια Κορέα.
Το ζήτημα των πυρηνικών δοκιμών και των πυραύλων της Βόρειας Κορέας έχει επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες καθώς η Πιονγιάνγκ έχει πραγματοποιήσει αρκετές δοκιμές εκτόξευσης πυραύλων και πυρηνικών δοκιμών . Το πιο πρόσφατο έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου, όταν η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε ένα βαλλιστικό πύραυλο, ο οποίος πετούσε πάνω από την Ιαπωνία πριν πέσει στο βόρειο Ειρηνικό περίπου 20 λεπτά μετά την εκτόξευση του.» 17:21 06.10.2017https://sputniknews.com/

Ή παλαβομάρα έχει ξεπεράσει τά όρια. Ήρθε ή αποστασία και μένει τώρα νά έρθη «ό υιός της απώλειας» Θά γίνη τρελλοκομείο. Μέσα στην άναμπουμπούλα πού θά έπικρατεί, θά ξεσηκωθεί κάθε κράτος νά κάνη ό, τι του λέει ό λογισμός. Ό Θεός νά βάλη το χέρι Του, τά συμφέροντα των μεγάλων να είναι τέτοια, πού να μας βοηθήσουν. Κάθε λίγο θα ακούμε κάτι καινούργιο. Θα βλέπουμε νά γίνωνται τά πιο απίθανα, τα πιο παράλογα πράγματα. Μόνον πού τά γεγονότα θα περνάνε τάκα-τάκα.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
(ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ – ΛΟΓΟΙ Β’ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ)

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail