Περίεργα παιχνίδια στα σύνορα της Ιορδανίας - Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν γύρω από θέσεις του Συριακού Στρατού

Το Σάββατο, ένας αξιωματικός του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) που είχε εγκατασταθεί στα σύνορα Συρίας-Ιορδανίας είπε στο Southfront.org ότι ο SAA αποσύρθηκε από τη φρουρά 204 στη φρουρά 198 στα σύνορα μετά από άμεση προειδοποίηση από τον αμερικανό συνασπισμό.

Ο αξιωματικός ανέφερε ότι τα αεροπλάνα του συνασπισμού έκαναν χαμηλή διέλευση πάνω από ένα κονβόι κοντά στην φρουρά. Τα πολεμικά αεροπλάνα έριξαν φωτοβολίδες και διεξήγαγαν αρκετές αεροπορικές επιδρομές σε κενές περιοχές κοντά στο κονβόι του SAA, αναγκάζοντάς την να αποσυρθεί προς την φρουρά 202.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό, αφού ο SAA έφτασε στη φρουρά 202, οι Ειδικές Επιχειρησιακές Δυνάμεις των ΗΠΑ και οι τρομοκράτες του FSA έβαλαν με πυρά γύρω από τη φρούρα.

Οι μονάδες του SAA έλαβαν άμεση εντολή να αποσυρθούν στη φρουρά 198 εντός 3 ωρών και ως εκ τούτου σταμάτησαν οι εχθρικές ενέργειων των ΗΠΑ και των τρομοκρατών του FSA.

Ωστόσο, ο αξιωματικός του SAA είπε στο South Front ότι UAV του συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ πετούν όλο το 24ωρο στις θέσεις του SAA στα σύνορα Συρίας-Ιορδανίας.

Η φρουρά 198 βρίσκεται 55 χιλιόμετρα νότια της βάσης του συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στην περιοχή al-Tanaf στην εθνική οδό Δαμασκού-Βαγδάτης, κοντά στα σύνορα Συρίας-Ιράκ. Οι ΗΠΑ διατηρούν τη βάση αυτή επειδή στη θεωρία πολεμούν το ISIS.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail