Βασίλης Λεβέντης: Η Εκκλησία μου ζήτησε να μην παραιτηθώ - βίντεο

«Η Εκκλησία μου διεμήνυσε ότι δε θέλει να παραιτηθώ και θέλει να μείνω. “Σας θέλουμε εκεί στο βήμα της Βουλής, το να παραιτηθείτε θα λείψει το βήμα της Βουλής” αυτό είναι το σημαντικό», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στο ΣΚΑΙ και το Γιώργο Αυτιά μετά το σάλο που προξένησε η δήλωσή του ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα.

«Τώρα γιατί το είπα; Ήθελα να ταρακουνήσω το τέλμα», συμπλήρωσε ο Βασίλης Λεβέντης και επανέλαβε για την απόφαση του να μην παραιτηθεί διότι «είναι θέληση της Εκκλησίας. Εγώ υπήρξα κατηχητής στα φοιτητικά μου χρόνια. Με την Εκκλησία έχω βαθύτερες σχέσεις. Απεδείχθη ότι την Εκκλησία δεν την εκφράζει κάποιος άλλος που έλεγε, αλλά την εκφράζει ο Λεβέντης».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail