Εξπρές του Μεσονυκτίου - Ομάδα Τούρκων με παιδιά προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα

Freepen.gr - Τουλάχιστον 7 άτομα τελούν υπό κράτηση ενώ ήταν στο δρόμο να διαφύγουν από την Τουρκία στην Ελλάδα, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan την Παρασκευή.

Η χωροφυλακή συνέλαβε επτά υπόπτους κοντά στα ελληνικά σύνορα της Τουρκίας στην επαρχία της Αδριανούπολης. Ενώ πέντε εξ αυτών αυτών μεταφέρθηκαν σε πλησιέστερους αστυνομικούς σταθμούς, δεν υπάρχει νεώτερο όσον αφορά τα ανήλικα παιδιά.

Οι ανήλικοι παραδίδονται συχνά σε συγγενείς όταν συλλαμβάνονται μαζί με τους γονείς τους κατά την απόπειρα διαφυγής στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε προηγούμενα περιστατικά.

Οι ενήλικοι κρατούμενοι συμπεριλαμβάνουν δύο γυναίκες και δασκάλους οι οποίοι προηγουμένως απομακρύνθηκαν από την εργασία τους λόγω υποτιθέμενων συνδέσεων με το κίνημα Gulen.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail