Γλύτωσαν από τους αποκεφαλισμούς, τους εξαέρωσαν οι Αμερικάνοι

Freepen.gr - Τουλάχιστον 14 Σύριοι πολίτες έχουν σκοτωθεί και 30 περισσότεροι τραυματίστηκαν από αεροπορικό βομβαρδισμό των ΗΠΑ στο Deir Ezzor.

Σύμφωνα με πηγές της Συρίας τη Δευτέρα που επικαλείται το presstv.com το χτύπημα πραγματοποιήθηκε στην ελεύθερη συνοικία του Qusur.

"Δεκατέσσερις πολίτες σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 30 άλλοι τραυματίστηκαν σε αεροπορικές επιθέσεις από αεροπλάνα του συνασπισμού στη γειτονιά Al-Qusor στην πόλη Deir Ezzor", ανέφερε μία από τις πηγές.

Το λεγόμενο Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που πρόσκειται στην αντιπολίτευση ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών στους 22 δίχως όμως να επιβεβαιώνει την προέλευση των χτυπημάτων.

Ο συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ διεξάγει αεροπορικές επιθέσεις εναντίον - θεωρητικά - της Daesh στη Συρία από το Σεπτέμβριο του 2014 χωρίς την έγκριση της κυβέρνησης της Δαμασκού ή  εντολής του ΟΗΕ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail