Έγινε και αυτό! Δώσαμε υπηκοότητα σε Τούρκο επειδή τον «κούρεψαν» στη Λαϊκή

Αναδημοσίευση από: newsbomb.com.cy

Μετά το κούρεμα του 2013 στην Λαϊκή Τράπεζα, το Υπουργικό Συμβούλιο έδωσε Κυπριακή υπηκοότητα, σε Τούρκο επιχειρηματία μαζί με την γυναίκα του.

Συγκεκριμένα ο εν λόγω Τούρκος υπήκοος, γεννήθηκε στην Τουρκία το I960, ενώ η σύζυγος του γεννήθηκε επίσης στην Τουρκία το 1960 και είναι αμφότεροι τουρκικής υπηκοότητας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα "Φιλελεύθερος", ο αιτών εμπίπτει στα κριτήρια που όρισε το Υπουργικό Συμβούλιο με την Απόφαση του με αρ. 76,668 και ημερομηνίας 19.3.2014 και ειδικότερα στο κριτήριο Α.7 (Πρόσωπα των οποίων οι καταθέσεις στη Λαϊκή Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία Λτδ έχουν απομειωθεί λόγω των μέτρων που εφαρμόσθηκαν μετά τις 15 Μαρτίου 2013).

Ακόμη, σύμφωνα με την προαναφερθείσα Απόφαση του Συμβουλίου οι σύζυγοι των μη Κυπρίων επενδυτών, που αποκτούν κατ’ εξαίρεση την κυπριακή υπηκοότητα βάσει απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου, θα δικαιούνται να αποκτούν την κυπριακή υπηκοότητα επίσης με κατ’ εξαίρεσιν πολιτογράφηση και έχουν το δικαίωμα της ταυτόχρονης υποβολής και έγκρισης της αίτησης τους.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...