Πήρε φωτιά το Κορδελιό - Ληστεία και πυροβολισμοί σε περίπτερο - Κατάφεραν και τον έπιασαν

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας 39χρονος έπειτα από ληστεία σε περίπτερο

Κατά την προσπάθεια διαφυγής του έβαλε σε βάρος πολίτη – συνιδιοκτήτη του περιπτέρου, χωρίς να τον τραυματίσει 

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας 39χρονος ημεδαπός, έπειτα από ληστεία σε περίπτερο στην περιοχή του Κορδελιού. 

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες στις 28-10-2017, ο 39χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αφαίρεσε με την απειλή όπλου από το ταμείο περιπτέρου όπου βρισκόταν υπάλληλος, το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ, στη συνέχεια πυροβόλησε μία φορά προς το έδαφος και τράπηκε σε φυγή. 

Οι δύο συνιδιοκτήτες του περιπτέρου που βρίσκονταν πλησίον, ακολούθησαν τον δράστη, ο οποίος όταν τους αντιλήφθηκε έβαλε σε βάρος ενός εκ των δύο χωρίς να τον τραυματίσει. 

Στη συνέχεια οι προαναφερόμενοι, με τη συνδρομή αστυνομικού που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας και υπηρετεί σε Τμήμα Ασφάλειας της Θεσσαλονίκης, ακινητοποίησαν τον 39χρονο, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που προσέτρεξαν στο σημείο. 

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) πιστόλι και το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ που είχε αφαιρέσει από το περίπτερο. 

Σε βάρος του 39χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, για τα αδικήματα της «Απόπειρας ανθρωποκτονίας», «Ληστείας», «Αντίστασης» και παράβασης Νόμου «Περί Οπλών».
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη διακρίβωση τυχόν εμπλοκής του σε έτερα παρόμοια αδικήματα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail