Πριν τις ΗΠΑ, σκότωσε τους δικούς του - Διακόσιοι νεκροί σε τούνελ πυρηνικού σταθμού στη Βόρεια Κορέα που κατέρρευσε μετά την ισχυρή δοκιμή

Freepen.gr - 200 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε εγκατάσταση πυρηνικών δοκιμών στη βόρεια Κορέα μετά από κατάρρευση υπόγειου τούνελ ύστερα από την πυρηνική δοκιμή του περασμένου μήνα όπως μετέδωσε το γιαπωνέζικο TV Asahi.

Πηγές στη Βόρεια Κορέα δήλωσαν στο κανάλι ειδήσεων ότι μια σήραγγα που ανασκάφθηκε από περίπου 100 εργαζόμενους στην περιοχή δοκιμών Punggye-ri κατέρρευσε νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ωστόσο επιπλέον 100 εργάτες που εστάλησαν για τη διάσωση των συναδέλφων τους σκοτώθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η σήραγγα υπέστη μια δεύτερη κατάρρευση.

Δεν δόθηκε ακριβής ημερομηνία για την καταστροφή, αλλά σημειώνεται πως έλαβε χώρα λίγο μετά τη διεξαγωγή της 6ης και ισχυρότερης υπόγειας πυρηνικής δοκιμής στη Βόρεια Κορέα.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail