Τραγωδία στην Ινδονησία: Τερματοφύλακας έχασε τη ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση με αμυντικό συμπαίκτη του σε έξοδο

Freepen.gr - Ένα απίστευτο δραματικό σενάριο εξελίχθηκε στην Ινδονησία που είχε ως τραγική κατάληξη το θάνατο ενός τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα ο  Ινδονήσιος τερματοφύλακας Τσοϊρούλ Χούντα έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση σε μια έξοδό του για να αποκρούσει την μπάλα.

Ήταν το 44ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στην Περσέλα Λαμονγκάν και την Σέμεν Παντάνγκ όταν
ο 38χρονος παίκτης-σύμβολο του ινδονησιακού ποδοσφαίρου Τσοϊρούλ Χούντα επιχείρησε έξοδο για να σταματήσει τον επερχόμενο επιθετικό αλλά έπεσε πάνω του και ο αμυντικός Ramon Rodrigues με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρότατα στο λαιμό και το κεφάλι.

Όπως ανέφερε μέλος του ιατρικού τιμ της ομάδας ο Χουντά παραπονέθηκε για έντονους πόνους στο στήθος και μετά έχασε τις αισθήσεις του.



Ο άτυχος ποδοσφαιριστής έπεσε στο έδαφος, μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Χουντά ήταν παίκτης της Περσέλα από το 1999.

Ακολουθεί το τραγικό βίντεο:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail