Οι λίστες, οι λίσταρχοι και τα κορόιδα...

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Αν θα παρατηρήσατε ο τίτλος στο σημερινό άρθρο έχει ενα εσκεμμένο ορθογραφικό λάθος. Κάποιος θα πεί λήσταρχοι και όχι λίσταρχοι είναι όσοι ληστεύουν ή λήστεψαν τη χώρα. Δεν είναι όμως αυτοί που έχουν αναρτηθεί εδώ και λίγα ακόμα 24ωρα συνεχίζοντας την κοροϊδία ετών.

Οι πραγματικοί λήσταρχοι , οι βδέλλες που πίνουν χρόνια το αίμα αυτής της χώρας είναι αυτοί που πραγματικά κρύβονται πισω απο τις ιστορίες αυτών των ονομάτων, αυτών που βοήθησαν, αυτούς που γιγάντωσαν πολλούς απο αυτούς που σήμερα φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις σε αυτές τις λίστες ντροπής. Λίστες ντροπής γιατί μέσα τους έχουν νεκρούς ή άλλους που ουδέποτε θα πάρουν χρήματα απο αυτούς για πολλούς λόγους.

Οπως ο πρώτος πρώτος στη λίστα που όπως διαβάζουμε χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο 1.266.846.871,12 για τα οποία είχε καταδικαστεί σε 503 χρόνια φυλάκισης και τώρα μας κοροϊδεύει εκτός της φυλακής χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου.

1.266.846.871,12 (1 δις 266 εκατομμύρια και κάτι ψιλά) είναι 2 εκατομμύρια και κάτι φορές (!!!) μεγαλύτερο αναλογικά, απο το ποσό των 560 ευρώ για το οποίο φυλακίστηκε πριν απο λίγες ημέρες άνεργος στην Καλαμάτα.

19 δις και κάτι χρωστάνε 6.225 μεγαλοοφειλέτες και απο αυτά τα χρήματα αν εισπράξει το ελληνικό δημόσιο κάποια εκατομμύρια θα είναι ευχαριστημένο.

Τα υπόλοιπα θα τα εισπράξει όπως κάθε φορά απο τα γνωστά κορόιδα με τη γνωστή φορομπηχτική πολιτική, γιατί μπορεί να αλλάζουν οι κυβερνήσεις και οι ιδεολογίες αλλά η κοροϊδία είναι μόνιμη εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Αντί λοιπόν να διαβάζετε με έκπληξη κάθε χρόνο τους ίδιους και τους ίδιους πίνακες, ρωτήστε αυτούς που τους αναρτούν γιατι μας δουλεύουν χοντρά, αφού δεν υπάρχει αμφιβολία οτι μας δουλεύουν , δημοσιεύοντας κάθε χρόνο τις ίδιες γελοίες λίστες με μικρές προσθαφαιρέσεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail