Ρωσία προς ΗΠΑ: Θα βομβαρδίσουμε τις περιοχές που ελέγχετε - Είστε το μόνο εμπόδιο να λήξει ο πόλεμος στη Συρία

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι η υποστήριξη των ΗΠΑ στις τρομοκρατικές ομάδες στη Συρία είναι το κύριο εμπόδιο για να τερματιστεί ο πόλεμος στην πολύπαθη χώρα.

"Το κύριο εμπόδιο για την πλήρη εξάλειψη της Ντάες στη Συρία δεν είναι οι στρατιωτικές δυνατότητες των τρομοκρατών, αλλά η στήριξη των [Αμερικανών] συναδέλφων μας", δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργού Άμυνας της Ρωσίας, στρατηγός Igor Konashenkov.

Συνέχισε να λέει ότι μια σειρά από επιθέσεις της Daesh εναντίον των Συριακών δυνάμεων πραγματοποιήθηκαν από περιοχές όπου αναπτύσσεται η «στρατιωτική αποστολή των ΗΠΑ».

Στις 28 Σεπτεμβρίου, μια ομάδα 300 μαχητών της Daesh έφυγε από την πόλη Rubban κινούμενη προς την πόλη Al-Qaryatayn στην επαρχία Homs.

Οι μαχητές κατάφεραν να αποφύγουν τις κρυμμένες θέσεις του Συριακού Στρατού χρησιμοποιώντας συντεταγμένες που μπορούν να ληφθούν μόνο μέσω της εναέριας αναγνώρισης και επιτέθηκαν σε συριακές θέσεις. Την ίδια ημέρα, ένας άλλο τμήμα της Daesh πραγματοποίησε διάφορες επιθέσεις εναντίον των συριακών δυνάμεων κατά μήκος του στρατηγικού δρόμου που συνδέει την Παλμύρα και το Deir ez-Zor.

"Οι απαριθμούμενες επιθέσεις τρομοκρατών συνδέονται μόνο με ένα πράγμα - όλες πραγματοποιήθηκαν από μια ζώνη 50 χιλιομέτρων γύρω από τον οικισμό του Al-Tanf στα σύνορα Συρίας-Ιορδανίας και όλες από όπου βρίσκεται η« στρατιωτική αποστολή των ΗΠΑ » ... ", πρόσθεσε ο Konashenkov.

Ο Κονασένκοφ δήλωσε επίσης ότι το υπουργείο άμυνας είχε προειδοποιήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι θα απωθούν τις επιθέσεις τρομοκρατών από τις ζώνες που ελέγχονται από τις αμερικανικές δυνάμεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail