Τα "είδε όλα" στο περισκόπιο του ΠΙΠΙΝΟΣ ο Διοικητής Υποβρυχίων του ΝΑΤΟ

Από Τρίτη 17 έως Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 ο Διοικητής Υποβρυχίων ΝΑΤΟ (Commander Submarines NATO - COMSUBNATO) Rear Admiral Andrew Lennon USN πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του.

Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, o Διοικητής Υποβρυχίων ΝΑΤΟ επισκέφθηκε το ΓΕΝ όπου συναντήθηκε με τον Υπαρχηγό ΓΕΝ Υποναύαρχο Ιωάννη Παξιβανάκη ΠΝ, συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ενημερώθηκε επί των δραστηριοτήτων του Πολεμικού Ναυτικού.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017, ο COMSUBNATO μετέβη στο Αρχηγείο Στόλου, όπου συναντήθηκε με τον Υπαρχηγό Στόλου Υποναύαρχο Ευθύμιο Μικρό ΠΝ, επισκέφθηκε τη Διοίκηση Υποβρυχίων και τη Σχολή Υποβρυχίων, όπου ενημερώθηκε επί των δραστηριοτήτων τόσο της Διοίκησης όσο και της Σχολής, καθώς και για τις δυνατότητες του προσομοιωτή Υποβρυχίων. Ακολούθως επισκέφθηκε το υποβρύχιο ΠΟΣΕΙΔΩΝ. Τέλος, επιβιβάστηκε στο υποβρύχιο ΠΙΠΙΝΟΣ όπου παρακολούθησε βολή τορπίλης γυμνασίων, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης άσκησης “ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ 20/17”, στον κόλπο Μεγάρων.

Κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης στην Ελλάδα ο Rear Admiral Andrew Lennon USN είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και να ξεναγηθεί στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης καθώς και στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail