Πως και δεν προκάλεσαν παγκόσμιο πόλεμο! Χρήση κοκαΐνης και όργια από πλήρωμα πυρηνικού υποβρυχίου με βαλλιστικούς πυραύλους

Freepen.gr - Εννέα ναυτικοί από το πυρηνικό υποβρύχιο HMS Vigilant έχουν απομακρυνθεί από το Βασιλικό Ναυτικό καθώς βρέθηκαν θετικοί σε χρήση ναρκωτικών, δήλωσε το υπουργείο Άμυνας.

Είχαν υπηρετήσει στο HMS Vigilant, τένα από τα τέσσερα υποβρύχια κατηγορίας Vanguard της Βρετανίας που μεταφέρουν μέχρι και οκτώ πυραύλους Trident οπλισμένοι με πυρηνικές κεφαλές.

Η Daily Mail ανέφερε ότι είχαν κάνει χρήση κοκαΐνης ενώ ο indipendent κάνει αναφορά για ανάρμοστες "σχέσεις" μεταξύ μελών του πληρώματος.

Ο υπουργός Άμυνας Michael Fallon θεωρεί διέταξε όλα τα βρετανικά πληρώματα να υποβληθούν σε εξετάσεις για ναρκωτικά

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο καπετάνιος του υποβρυχίου απαλλάχθηκε μετά από κατηγορία για "ακατάλληλη σχέση" με μέλος του πληρώματός του.

Χρήση κοκαΐνης και όργια σε υποβρύχιο με πυρηνικό ανιδραστήρα και πυρηνικούς πυραύλους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail