Αντιμετώπιση ασύμμετρης απειλής μαζί με τους Εθνοφύλακες αλλά και τον Αρχηγό

Την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στο πλαίσιο της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017», όπου παρακολούθησε:

- την ενεργοποίηση - επιστράτευση του 223 Κινητού Χειρουργικού Νοσοκομείου (223 ΚΙΧΝΕ), στη Περιοχή Ευθύνης της Μεραρχίας Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ).

- την ανάπτυξη του Στρατηγείου της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού (9η Μ/Π ΤΑΞΠΖ «ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ») και την ΤΑΜΣ Αντιμετώπισης Ασύμμετρων Απειλών, με τη συμμετοχή Εθνοφυλάκων, στην Περιοχή Ευθύνης της 9ης Μ/Π ΤΑΞΠΖ.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις Διοικήσεις και στο Στρατιωτικό και Πολιτικό προσωπικό της ΜΕΡΥΠ και της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού, για την άριστη προετοιμασία και οργάνωση της εκπαίδευσης, καθώς και για την εξαιρετική πειθαρχία και το υψηλό ηθικό του συνόλου του προσωπικού.










Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail