Πολιτικός σεισμός από το άρθρο του Antinews για την στάση της Νέας Δημοκρατίας

Πολιτικό σεισμό προκαλεί στη Νέα Δημοκρατία το άρθρο της ιστοσελίδας Antinews.gr με τίτλο "Αφού μας ευνούχισαν μας έβαλαν και φέσι" που υπογράφει ο Factor X Jr με υπότιτλο:

Τέλος η δεξιά από τη Νέα Δημοκρατία

Το άρθρο σημειώνει ότι: Επίσημα πλέον μας είπαν από την Πειραιώς ότι δεν επιθυμούν τους δεξιούς στη Νέα Δημοκρατία.

«Ασχέτως εάν καταψήφισαν το νομοσχέδιο για τη... φυλομετάβαση, επί της ουσίας με την πρόταση που κατέθεσαν το αποδέχονται. Δεν έχει σημασία εάν τα «κόψεις» στα 15 ή στα 18. Σημασία έχει το πολιτικό μήνυμα που στέλνεις» σημειώνει το Antinews.gr υπογραμμίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν στήριξε το θεσμό της οικογένειας.

Ωστόσο σκληρή κριτική ασκείται και στο θέμα της Θράκης: 

Οι ταγοί της Πειραιώς όμως μας επιφύλασσαν και μία ακόμη έκπληξη. Υπερψήφισαν την τροπολογία για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Το πατριωτικό κόμμα της χώρας δηλαδή, άνοιξε κι άλλο την κερκόπορτα για τη δημιουργία τουρκικής μειονότητας από τα Μεμέτια. Την ώρα δηλαδή που ο κουμπάρος είναι πιεσμένος από παντού εμείς... τείνουμε χείρα βοηθείας. Συγχαρητήρια σύντροφοι δεξιοί. Και εις ανώτερα.

Σε άλλο σημείο αναφέρει:

Η ηγεσία Μητσοτάκη έδειξε με ποια ιδεολογία θα πορευθεί στο δρόμο προς τις εκλογές. Και προφανώς δεν θα είναι δεξιά, αλλά ο εναγκαλισμός του «Σημιτικού εκσυγχρονισμού».

Δεν θέλουμε τη δεξιά μας λένε, βγάζουμε φλύκταινες. Προτιμούμε τις νεοφιλελεύθερες θολωμένες απόψεις του «Σημιτιστάν». Προτιμούνε να αντιγράψουν τη φούσκα του Μακρόν, αντί να στρέψουν το τιμόνι προς τα δεξιά, όπως γίνεται σε Ευρώπη και Αμερική.

Δεν αντιλήφθηκαν, όμως, ότι με αυτό τον τρόπο ευνουχίζουν ιδεολογικά την παράταξη. Ξέχασαν ότι ο πυρήνας των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας είναι δεξιοί. Ξεχάσαν ότι τόσο ο Καραμανλής όσο κι ο Σαμαράς δεν έκαναν βήμα απόκλισης από τη δεξιά ιδεολογία. Μπορεί ο πρώτος να έκανε ανοίγματα στο κέντρο και ο δεύτερος να ήταν περισσότερο δεξιός, όμως ούτε καν σκεφτόντουσαν να πάνε κόντρα στη βάση του κόμματος.

Επιπλέον το Antinews.gr προβλέπει:

Ευτυχώς όμως που ήρθαν έτσι τα πράγματα για να λυτρωθούμε μια ώρα αρχύτερα από τις αυταπάτες που τρέφαμε για μία ισχυρή και πατριωτική Νέα Δημοκρατία, η οποία θα μπορούσε να κατακτήσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία, στέλνοντας στο πυρ το εξώτερον τον Τσίπρα.

Πλέον δεν υπάρχει σωτηρία για τη χώρα. Ήδη στις δημοσκοπήσεις κλείνει η ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Φανταστείτε τι θα δείξουν οι επόμενες μετά από τις εγκληματικές επιλογές της Πειραιώς.

Θεωρούμε ότι το όνειρο της αυτοδυναμίας έχει ήδη χαθεί. Η Νέα Δημοκρατία θα βγει πρώτη, αλλά θα είναι αδύναμη. Αν καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση θα είναι συνεχώς υπό ομηρία. Θα έχει να διαχειριστεί από τη μία το μπάχαλο που θα της έχει αφήσει ο Τσίπρας και από την άλλη τις εσωκομματικές διαφωνίες για τις λανθασμένες πολιτικές επιλογές που την οδήγησαν σε ομηρία.

Την ιδία στιγμή ο Αλέξης θα γελάει γατί θα έχει καταφέρει να επιβιώσει και θα περιμένει τον Κυριάκο στη γωνία ενόψει των Προεδρικών εκλογών.

Η παρέμβαση αυτή του antinews.gr που ανήκει στο χώρο της δεξιάς έρχεται να δικαιώσει προχθεσινή ανάλυση στη Freepen.gr όπου σημειωνόταν ότι η Νέα Δημοκρατία αρκείται σε τσιμπολογήματα πατρίδας, θρησκείας κτλ και ότι η τακτική της μη θέσης θα της στοιχίσει πανάκριβα στις επερχόμενες εκλογές. Το πρόβλημα της ΝΔ ξεκινά από εδώ και καταλήγει στη μη ανανέωση προσώπων μετά τη συντριβή του 2009.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail