Μητέρα ηλικίας 98 ετών μετακομίζει στο γηροκομείο για να φροντίσει τον 80χρονο γιο της

Η Ada Keating και ο γιος της, Tom
Freepen.gr - Μία 98χρονη μητέρα μετακόμισε σε ένα σπίτι φροντίδας για να φροντίσει τον 80χρονο γιο της. Η Ada Keating και ο γιος της, Tom, ζούσαν πάντα μαζί καθώς ο κ. Keating δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Όπως αναφέρει ο independent.co.uk, ο κ. Keating μετακόμισε στο Moss View Care Home στο Λίβερπουλ το 2016 επειδή χρειάστηκε περισσότερη φροντίδα και υποστήριξη. Ένα χρόνο αργότερα η μητέρα του τον ακολούθησε για να βοηθήσει να φροντίσει το μεγαλύτερο γιο της, ανέφερε η Λίβερπουλ Echo.

"Λέω καληνύχτα στον Tom στο δωμάτιό του κάθε βράδυ και θα πάω να του πω καλημέρα", δήλωσε η κ. Keating, πρώην βοηθητική νοσοκόμα.

«Όταν επιστρέψω θα έρθει σε μένα με τα χέρια τεντωμένα και να μου δώσει μια μεγάλη αγκαλιά. Ποτέ δεν σταματάς να είσαι μαμά".

Ο κ. Keating, ζωγράφος και διακοσμητής, δήλωσε ότι είναι ευτυχής να έχει τη μητέρα του στο γηροκομείο.

"Είναι πολύ καλοί εδώ και χαίρομαι που βλέπω τη μαμά μου τώρα που ζει μαζί μου".

Ο διευθυντής της μονάδας φροντίδας, Φίλιπ Ντανιέλ είπε ότι το ζευγάρι είναι αδιάσπαστο. "Είναι πολύ σπάνιο να βλέπουμε μαζί τις μητέρες και τα παιδιά τους στο ίδιο σπίτι φροντίδας και σίγουρα θέλουμε να κάνουμε το χρόνο τους όσο το δυνατόν πιο ξεχωριστό", δήλωσε στην Echo.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail