81χρονος πήρε την καραμπίνα κι άνοιξε πυρ σε βάρος 63χρονου στον Εβρο

Συνελήφθη 81χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη χθες (14-10-2017) το μεσημέρι, στο Ορμένιο Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριγώνου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 81χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 81χρονο, διότι χθες το μεσημέρι, στο Ορμένιο, λόγω προηγούμενων διαφορών με 63χρονο ημεδαπό, μετέβη έξω από την οικία του και με τη χρήση κυνηγετικού όπλου, τον τραυμάτισε στον ώμο και τα πλευρά. 

Ο 63χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου και νοσηλεύεται. 

Κατασχέθηκε το παραπάνω κυνηγετικό όπλο. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τριγώνου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail