Αυτό σημαίνει "υπό κράτηση" στην Τουρκία - 7 Κούρδοι αγρότες δεμένοι και πεταμένοι κατάχαμα ολοτσίτσιδοι

Freepen.gr - Αυτές οι εικόνες δείχνουν τι σημαίνει να τελείς υπο κράτηση στη γειτονική Τουρκία, μια "δημοκρατική" χώρα την οποία η Ελλάδα θεωρεί σύμμαχο και καλή γειτόνισσα.

Εν προκείμενω όπως αποκαλύπτει το turkeypurge.com επτά άτομα απογυμνώθηκαν εντελώς με τα χέρια τους δεμένα στην πλάτη τους προτού κρατηθούν στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) στην επαρχία Mugla της Τουρκίας την περασμένη Δευτέρα.

Η χωροφυλακή σταμάτησε ένα αυτοκίνητο σε μια αγροτική περιοχή μετά από καταγγελία ότι τρία άτομα τα οποία επέβαιναν στο όχημα, ήταν ύποπτα για συνδέσεις με το PKK θα εξαπέλυαν επιθέσεις σε πολλές τοποθεσίες στη Mugla.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι ύποπτοι απογυμνώθηκαν από τα ρούχα τους με την υποψία ότι έφεραν εκρηκτικά και όπλα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail