Συγκινεί ο 16χρονος βοσκός που έχασε τα χέρια του για να σώσει ένα περιστέρι

by Ilhami Erkilic and Sibel Ugurlu
Freepen.gr - Ένας 16χρονος βοσκός στην ανατολική Τουρκία που έχασε τα χέρια του προσπαθώντας να σώσει ένα περιστέρι λέει ότι δεν λυπάται για την απόφασή του σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

Ο Ramazan Tademir, ο γιος μιας φτωχής οικογένειας στην επαρχία Diyadin στην επαρχία Agri, προσπάθησε να σώσει ένα περιστέρι που είχε κολλήσει στον πυλώνα ηλεκτρικού ρεύματος πριν από δύο εβδομάδες.

"Χτυπούσε τα φτερά του για να δείξει ότι χρειάζεται βοήθεια", δήλωσε ο Ramazan, ο οποίος κατάφερε να σώσει το περιστέρι, αλλά στη συνέχεια έπαθε ηλεκτροπληξία.

"Δε λυπάμαι για την απόφασή μου, αλλά μου λείπουν τα χέρια μου", δήλωσε στο Anadolu.

Ο έφηβος λαμβάνει τώρα θεραπεία στο Νοσοκομείο Εκπαίδευσης και Έρευνας στην ανατολική επαρχία του Erzurum.

Ο Mehmet Ozturk, διευθυντής στη μονάδα εγκαυμάτων, δήλωσε ότι η υγεία του παιδιού «βελτιώνεται», προσθέτοντας ότι το αγόρι υπέστη σοβαρή ζημιά στο νεύρο, τις φλέβες και τους μύες του.

"Κάναμε το καλύτερο δυνατό για να σώσουμε τα χέρια του, ωστόσο, έπρεπε να ακρωτηριάσουμε τους βραχίονες και τα άκρα των χεριών πριν από τέσσερις ημέρες, καθώς δεν υπήρξε βελτίωση", είπε.

Ο Ramazan δήλωσε ότι δε γνώριζε πως η προσπάθεια διάσωσής του θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη. "Τώρα χρειάζομαι μόνο προσθετικά μέλη και μια δουλειά", προσέθεσε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail