Τσιρώνης: Κάνναβη στο μπαλκόνι μας... αλλά με παράβολο 150 ευρώ!

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώντας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή υποστήριξε πως μπορεί κάποιος να έχει ένα φυτό κάνναβης στο μπαλκόνι του, για προσωπική χρήση, πληρώνοντας παράβολο στο κράτος.

"Η κάνναβη σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχει αποποινικοποιηθεί, που σημαίνει ότι η ιδιόχρηση θα μπορεί είναι ελεγχόμενη και να έχει πληρώσει κάποιος το παράβολο του για να την κάνει. Να πω ότι να έχει στο μπαλκόνι του ένα φυτό και να πληρώνει 150 ευρώ για αυτό, ένα τυχαίο παράδειγμα λέω, θα σπάσει τελείως αυτό το παράκυκλο", είπε ο υπουργός υποστηρίζοντας ότι πρέπει επιτέλους οι ψυχοτρόπες ουσίες να αποποινικοποιηθούν και να μπουν στο συνταγολόγιο συμπληρώνοντας:

"Είχαμε μια εκδήλωση με τους οικολόγους πράσινους στο κέντρο της Αθήνας. Είναι λυπηρό να βλέπω μέρα μεσημέρι στο πνευματικό κέντρο ,μπροστά μας 10 άτομα να κάνουν χρήση. Δεν είναι δυνατό. Να πάνε σε ένα νοσοκομειακό φαρμακείο να κάνουν ελεγχόμενη χρήση"

Επίσης τέθηκε υπέρ της νόμιμης και ελεγχόμενης χρήσης σε ειδικά σημεία, για τους χρήστες, ώστε να χτυπηθούν τα παράνομα κυκλώματα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail