Νέα δημοσκόπηση: Μπροστά η ΝΔ με 11,9% διαφορά δίχως να πείθει - Κερδισμένος ο Λεβέντης

Freepen.gr - Μια ακόμη δημοσκόπηση καταγράφει το σαφές προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα η έρευνα της Marc για λογαριασμό του Πρώτου Θέματος σημειώνει διαφορά 11,9 ποσοστιαίων μονάδων διαφοράς.

Εντούτοις παρατηρεί κανείς ότι η ΝΔ δεν καταγράφει έναν αέρα νίκης, δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τα επίπεδα του 30% και δείχνει περισσότερο να προηγείται επειδή η χώρα συνεχίζει να καταστρέφεται μέρα με τη μέρα, παρά διότι πείθει την κοινωνία.

Η Ενωση Κεντρώων δείχνει να κερδίζει εκ νέου την είσοδό της στη Βουλή, κάτι που ίσως οφείλεται στις ξεκάθαρες θέσεις του Βασίλη Λεβέντη το τελευταίο διάστημα για σειρά κοινωνικών θεμάτων καλύπτοντας το μεγάλο τμήμα της κοινωνίας που ακουμπά ακόμη στις παραδόσεις.

ΑΝΕΛ και Ποτάμι δείχνουν ότι μάλλον δε θα ξαναμπούν στη Βουλή, αν και το δεύτερο κόμμα θα ενταχθεί στον ενιαίο φορέα που θα προκύψει στην κεντροαριστερά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail