Ειδική επιχείρηση στην Εθνική Οδό - Αμάξι προπομπός και πιο πίσω όχημα με 10 κιλά ηρωίνης σε μυστική κρύπτη

Εξαρθρώθηκε συμμορία που ενέχεται σε εμπορία ναρκωτικών ουσιών
Σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε μέλος της συμμορίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από (10) κιλά ηρωίνης
Συνελήφθησαν τα (3) ηγετικά στελέχη και (1) μέλος της συμμορίας

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση περισσότερων από δέκα (10) κιλών ηρωίνης και την εξάρθρωση συμμορίας τα μέλη της οποίας ενέχονται σε εμπορία ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, έπειτα από ενδελεχή και επισταμένη έρευνα. 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί (τρεις άντρες και μία γυναίκα), ηλικίας 22, 18, 25 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για Σύσταση εγκληματικής συμμορίας και παράβαση του Νόμου Περί εξαρτησιογόνων ουσιών. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις εκ των συλληφθέντων αποτελούσαν ηγετικά στελέχη του κυκλώματος και ήταν επιφορτισμένα με τους ρόλους της προμήθειας, οργάνωσης, μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης ποσοτήτων ηρωίνης εντός της ελληνικής επικράτειας και συγκεκριμένα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. 

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (19-10-2017) στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, (ύψος Λαμίας), με τη συνδρομή αστυνομικών του Β’ Τμήματος Τροχαίας Θερμοπυλών Λαμίας, του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και της Άμεσης Δράσης Φθιώτιδας, εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου επέβαιναν ο 22χρονος, η 18χρονη και ο 25χρονος, το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός λαμβάνοντας μέτρα προφύλαξης για το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που έπονταν με οδηγό τον 38χρονο. 

 http://www.astynomia.gr/images/stories//2017/photos2017b/19102017thessaloniki002.jpg
Ακολούθησε έρευνα με τη συνδρομή σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς και του Τελωνείου Ευζώνων Κιλκίς, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, εντός του οποίου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν (20) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (10) κιλών και (275) γραμμαρίων. 

Επιπλέον, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά, ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, έξι (6) κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους και δύο (2) πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, ενώ κατασχέθηκαν και τα δύο οχήματα, ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail