Σκληρό ρωσικό μάθημα στους τρομοκράτες - Πυραυλική βροχή από το υποβρύχιο "Velikiy Novgorod" ισοπέδωσε το Idlib

Freepen.gr - Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι οι ναυτικές δυνάμεις στα ανοικτά της Συρία εκτόξευσαν πυραύλους κρουζ προς τις ελεγχόμενες από την Αλ-Κάιντα περιοχές της επαρχίας στο Idlib.

Σύμφωνα με την έκθεση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, το υποβρύχιο "Velikiy Novgorod" εκτόξευσε πολλούς πυραύλους Kalibr προς έναν αριθμό θέσεων Αλ Κάιντα στο Idlib, σημειώνοντας άμεσες επιτυχίες στους επιδιωκόμενους στόχους.

Σύμφωνα με σελίδες ειδήσεων υπέρ της αντιπολίτευσης, οι ρωσικοί πυραύλοι χτύπησαν τις θέσεις της Hay'at Tahrir Al-Sham (ομάδες Συρίας Αλ Κάιντα) στις πόλεις Kafr Sajna, Haas και Maar Shamanen, καθώς και αρκετές τοποθεσίες στο νότιο τμήμα και των ανατολικών εδαφών της Idlib.

Το ρωσικό χτύπημα έρχεται απανωτά μετά την απόπειρα των τρομοκρατών να εγκλωβίσουν 29 Ρώσους στρατιωτικούς στη βόρεια Χάμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail