Πήγαν ακάλεστα τα Sukhoi αλλά έριξαν τα καλύτερα πυροτεχνήματα στη συγκέντρωση!

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποίησαν μια επιτυχημένη επίθεση ακρίβειας ενάντια σε μια συγκέντρωση διοικητών της Αλ Κάιντα στη βορειοδυτική επαρχία Idlib της Συρίας, εξουδετερώνοντας αρκετούς στόχους υψηλής αξίας.

Σύμφωνα με επίσημες ρωσικές στρατιωτικές και διπλωματικές πηγές του almasdarnews.com, τα αεροσκάφη στόχευσαν σε συνάντηση των ηγετών Ha'yat Tahrir al-Sham (συριακής αλ-Κάιντα) νότια της πόλης Idlib, σκοτώνοντας πέντε διοικητές και 32 άλλους τρομοκράτες που ήταν παρόντες στη συγκέντρωση.

Οι κυβερνήτες, οι οποίοι προσδιορίστηκαν ως Abu Sulman al-Saudi, Abu al-Abbas Anadin, Abu Hasan, Walid al-Mustafa και Abu Mudjagid, ήταν συλλογικά υπεύθυνοι για μια καλά προγραμματισμένη τρομοκρατική επίθεση κατά της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας στην επαρχία Hama εννέα ημέρες πριν.

Οι εκθέσεις υποστηρίζουν ότι οι Ρώσοι εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις πληροφορίες των υπηρεσιών για να εντοπίσουν και εξουδετερώσουν τους ηγέτες της τρομοκρατίας.

Εκτός από τη δολοφονία συνολικά 37 τρομοκρατών, οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι κατέστρεψαν επίσης μια αποθήκη πυρομαχικών, ένα εκρηκτικό κέντρο αποθήκευσης και έξι φορτηγά με όπλα
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail