Ξέσπασε η ρωσική οργή για τη δολοφονία του στρατηγού - Τα Sukhoi θερίζουν τους Κούρδους των ΗΠΑ στο Deir Ezzor - Τι λέει η Μόσχα

Freepen.gr - Πολύ γρηγορότερα του αναμενομένου εκδηλώθηκε η ρωσική οργή για τη δολοφονία του στρατηγού Ασάποφ και άλλων υψηλόβαθμων αξιωματικών στο Ντέιρ Εζόρ μετά από επίθεση των ισλαμιστών του ISIS,.

Οι επίσημες επικοινωνιακές πτέρυγες των Κούρδων αναφέρουν ότι δέχονται σφοδρά πυρά από τη ρωσικό και το συριακό πυροβολικό ενώ μεταδίδουν πως ρωσικά μαχητικά βομβαρδίζουν τις θέσεις των SDF γύρω από το Conoco Gas Field που κατέλαβαν πρόσφατα.

Υπάρχουν αναφορές για αρκετούς νεκρούς.

Το Ρωσικό Υπουργείο Αμυνας με ανακοίνωσή του αρνείται ότι βομβάρδισε θέσεις των Κούρδων. Ωστόσο μόλις χθες με τις φωτογραφίες που αποκάλυψε στο διεθνή τύπο φανέρωση την τριπλή συνεργασία ΗΠΑ-SDF-ISIS. Με άλλα λόγια οι Ρώσοι βομβάρδισαν τρομοκράτες.

Τέλος υπάρχουν αναφορές ότι η Ρωσία προχωρά στη δημιουργία στρατιωτικής βάσης στο Deir Ezzor.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail