Οι Σύριοι κατέρριψαν με S-200 ισραηλινό F-15 στα σύνορα με το Λίβανο; Κατέβηκε χαμηλά κι έσπασε το φράγμα του ήχου στη Σιδόνα!

Η πλατφόρμα εκτόξευσης του S-200 που φέρεται ότι κατέρριψε το F-15
Freepen.gr - Την είδηση ότι η συριακή αεράμυνα ενεπλάκη και τελικά κατέρριψε με S-200 ισραηλινό μαχητικό F-15 στα σύνορα με το Λίβανο μεταδίδει ο Wael Al Hussaini‏, Συριολιβανέζος δημοσιογράφος του Russia Insider.

Το αεροσκάφος αναγκάστηκε να πετάξει πολύ χαμηλά πάνω από τη Σιδόνα του Λιβάνο ώστε όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός έσπασε το φράγμα του ήχου και μια γυναίκα τραυματίστηκε από τη θραύση των υαλοπινάκων.

Οι Λιβανέζικες Ενοπλες Δυνάμεις επιβεβαίωσαν την παραβίαση του εναέριου χώρου του Λιβάνου και το σπάσιμο του φράγματος του ήχου με ανακοίνωσή τους:



Το καταρριφθέν F-15 βρισκόταν σε αναγνωριστική αποστολή μαζί με άλλο αεροσκάφος.

Όπως αναφέρει ο Hussaini ένα συριακό αντι-αεροπορικό S-200 εκτόξευσε έναν πύραυλο κατά ενός εκ των δύο αεροσκαφών. Τελικά το αεροπλάνο επλήγη από τον πύραυλο λίγο έξω από τη Σιδόνα παρά την προσπάθεια του Ισραηλινού πιλότου να αποφύγει το χτύπημα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail