Θανατηφόρα ενέδρα του PKK στον τουρκικό στρατό - Τουλάχιστον 3 Τούρκοι νεκροί

Freepen.gr - Τουλάχιστον τρεις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν μετά την επίθεση των ενόπλων δυνάμεων του PKK (Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν) στις 15 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του PKK, τα τουρκικά στρατεύματα δέχθηκαν την Παρασκευή τα πυρά από πυροβόλα όπλα των Κούρδων ανταρτών στο όρος Cudi, κοντά στο χωριό Μπίλιικι ύστερα από ενέδρα.

Οι Τούρκοι στρατιώτες ανταπέδωσαν τα πυρά στοχεύοντας τις θέσεις των ανταρτών με αποτέλσμα να σταματήσει η επίθεση.

Εν τω μεταξύ, η τουρκική Πολεμική Αεροπορία δήλωσε ότι είχε εξουδετερώσει 11 αντάρτες του ΡΚΚ στις νοτιοανατολικές επαρχίες της Τουρκίας Σίτιρτ και Χάκκαρι μόνο την Κυριακή.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το ΡΚΚ ισχυρίστηκε ότι σκοτώθηκαν 28 Τούρκοι στρατιώτες κατά τη διάρκεια ξεχωριστών επιθέσεων στις ίδιες επαρχίες ενώ ο Τούρκος στρατός ισχυρίζεται ότι εξουδετέρωσε περίπου 100 μαχητές του ΡΚΚ μόνο σε δύο εβδομάδες τον Αύγουστο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail