Η Lidl θ΄αλλάξει τις συσκευασίες της όπου είχαν αφαιρεθεί οι σταυροί από τις εκκλησίες της Σαντορίνης

Αναδημοσίευση από: dimpenews.com

Η γερμανική εταιρεία Lidl θα τροποποιήσει τις συσκευασίες της όπου είχαν αφαιρεθεί οι σταυροί από ελληνικές ορθόδοξες εκκλησίες μετά από την έντονη κριτική που της ασκήθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γερμανική αλυσίδα Lidl διαβεβαιώνει στη σελίδα της στο Facebook ότι θά λλάξει το πακετάρισμα κάποιων από τα προιόντα της όπου είχε εξαφανίσει το σταυρό αππο ελληνική ορθόδοξη εκκλησία.

«Είμαστε ειλικρινά απογοητευμένοι για όλη την δυσαρέσκεια λόγω της συσκευασίας της γκάμας μας προιόντων Eridanous και βεβαιώνουμε ότι θ’ α ναθεωρήσουμε το design της συσκευασίας το γρηγορότερο», αναφέρει η Lidl στην απάντησή της στους θυμωμένους πελάτες από την εξαφάνιση του χριστιανικού συμβόλου. «Είναι φανερό ότι διαπράχθηκε ένα λάθος κατά την τελευταία αναδιατύπωση (της συσκευασίας) και ειλικρινά κατά προετεραιότητα θα λογαριάσουμε αυτή την περίπτωση. Δεν ήταν ποτέ και δεν θα είναι ποτέ πρόθεσή μας να εκφράσουμε ιδεολογικές ή πολιτικές οπτικές στην αντίληψη των προιόντων μας», διαβεβαιώνει επίσης η Lidl.

Θόρυβος δημιουργήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την αρχή Σεπτέμβρη σε πολλές ευρωπαικές χώρες όπου υπάρχει ο διανομέας εκ των οποίων η Γερμανία και η Μ Βρετανία.le soir, afp 10.9.17
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...