Μια πολύ βασική ερώτηση για τη Fraport και τα 14 αεροδρόμια

KlausHausmann - pixabay
Του Στρατή Μαζίδη

Αφού πληρώσαμε την πολλοστή ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ώστε με δικά μας χρήματα να πάρει δάνειο η γερμανική Fraport και να αγοράσει δεκατέσσερα αεροδρόμιά μας, τώρα εγείρονται και αξιώσεις αποζημιώσεων ύψους 70 εκ. ευρώ.

Κατά την ημερίδα του ΕΒΕΑ για την εθνική στρατηγική μεταφορών, ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece Alexander Zinnel δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της αυτοψίας βρέθηκαν 12.200 καμένες λάμπες στα 14 αεροδρόμια. Την ίδια ώρα, αποκάλυψε ότι αντικαταστάθηκαν και τοποθετήθηκαν 1.287 πυροσβεστήρες ενώ η εταιρεία προχώρησε στην εγκατάσταση 81 καινούργιων κλιματιστικών. 

Δε γνωρίζω αν 81 κλιματιστικά, 1287 πυροσβεστήρες και 12.200 λάμπες κοστίζουν 70 εκ. ευρώ, γνωρίζω όμως κάτι άλλο.

Όταν πας να αγοράσεις μια υποδομή, ένα σπίτι, το ο,τιδήποτε δεν κάνεις έναν εκτενή έλεγχο πρώτα; Η Fraport ήλεγξε εξονυχιστικά ή όχι τα 14 αεροδρόμια πριν τα αγοράσει ή της χαριστούν με αυτό το χαμηλό τίμημα; Αν τα ήλεγξε και δεν είχε εντοπίσει τα παραπάνω για τα οποία εξεγείρεται, τότε είναι δικό της πρόβλημα.

 Ε τα δώσαμε πάμφθηνα, ε τους δώσαμε από ελληνική τράπεζα το δάνειο για την αγορά, ε όφειλαν να τα είχαν επιθεωρήσει εκτενώς, ε θα τους αποζημιώσουμε κι από πάνω;

Κυριολεκτικά μας άλλαξαν τα φώτα!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail