Κατάντια: Ακόμη και με F-4 παραβιάζουν το FIR Αθηνών οι Τούρκοι. Φανταστείτε με τα F-35!

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr
 
Ακόμη και με F-4 έφτασαν  να παραβιάζουν οι Τούρκοι το FIR Αθηνών την ώρα που εμείς προχωράμε σε δηλώσεις του τύπου οι Σημαίες θα παραμείνουν όρθιες έστω και αν ένας από εμάς μείνει όρθιος …
 
Πομπώδης Πολιτικές δηλώσεις για χαζούς που ακόμη τις πιστεύουν την ώρα που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πάρουν μια απόφαση  για να σταματήσει μια για πάντα ο ακήρυκτος πόλεμος στο Αιγαίο …
 
Όπως έλεγε κάποτε ένας Στρατηγός τον Τούρκο πρέπει να τον κοιτάς στα μάτια για να τρομάξει… Εμείς απλώς απογειώνουμε μαχητικά χωρίς καμιά εντολή κατάρριψης ότι και να συμβεί στο Αιγαίο!
 
Το να οργανώνουμε εκδηλώσεις και να θρηνούμε μόνο εμείς νεκρούς δε λέει και τίποτα. Απλά μετράμε μνήματα και είναι μόνο φίλοι!
 
Που αλλού θα συνέβαινε καθημερινά αυτό και δεν θα αντιδρούσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις; Απλά ερώτημα και δεν περιμένουμε καμιά απολύτως απάντηση!
 
                              Αυτά έγιναν μόλις εχθές μετά τις Πολιτικές δηλώσεις της Κυβέρνησης!
 
Τούρκικοι ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     2 [1 x 2 F-16 & 1 x (2 F-16 & 2 F-4)]
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ             :      6
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :      4
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ             :      3
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ         :       24 (οι 23 από τον σχηματισμό των 2 F-16 & 2 F-4)
ΠΕΡΙΟΧΗ               :      ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ απλά αναγνωρίστηκαν και «αναχαιτίστηκαν» απο δύο ζεύγη Ελληνικών Μαχητικών που απογειώθηκαν απο δύο πολεμικά Αεροδρόμια!
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...