Σε Γερμανία και Ολλανδία ετοιμάζονται να "σπάσουν τζαμαρίες" τα ελληνικά F-16

Freepen.gr - Στον εναέριο χώρο της Γερμανίας και της Ολλανδίας θα βρεθούν μαχητικά αεροσκάφη F-16 από την Ελλάδα, την Πολωνία και την Τουρκία μαζί με γερμανικά Eurofighter κατά τη διάρκεια της άσκησης Brilliant Arrow 2017 όπως αναφέρει ο Matteo Sanzani για το blogbeforeflight.net.

Το Brilliant Arrow 2017 (BRAW17) είναι το όνομα της άσκησης του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 11 και 22 Σεπτεμβρίου με συμμετοχή περίπου 1.000 ανδρών από τη Γερμανία και την Ολλανδία.

Για δεύτερη φορά μετά το 2012, το Γερμανικό ΓΕΑ (JFAC HQ) θα είναι υπεύθυνο για τη διοίκηση και τον έλεγχο των συμμαχικών δυνάμεων.

Οι πτητικές δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν σε επιλεγμένους χώρους εκπαίδευσης μεταξύ των περισσότερων από τις αεροπορικές βάσεις Nörvenich, Wittmund, Hohn και Laage. Κατά τη διάρκεια του BRAW17 θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές δραστηριότητες τα σαββατοκύριακα ή πτήσεις χαμηλού επιπέδου.

Το Brilliant Arrow έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύει αεροπορικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ οι οποίες δεν συνηθίζουν να εκπαιδεύονται μαζί για να μοιραστούν την εμπειρία και τις δεξιότητές τους σε συνδυασμένες αεροπορικές επιχειρήσεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail