Μισή ντουζίνα οπλισμένα Τούρκικα F-16 εισέβαλαν στο FIR Αθηνών - Άμεση η απογείωση της Ελληνικής Ετοιμότητας! (δύο Εμπλοκές)

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr


Με μισή ντουζίνα Οπλισμένα F-16 οι Τούρκοι κρατούν σε ύψιστο βαθμό την επιφυλακή των Μαχητικών μας που και σήμερα εισέβαλαν από το πρωί με τρεις σχηματισμούς στο Fir Αθηνών , από σε τρία διαφορετικά σημεία !

Το ΑΤΑ απογείωσε 6 Μαχητικά απο Άραξο ,Λήμνο και Σκύρο ,όλα Οπλισμένα , για να αναχαιτίσει τους Τούρκο,υς Χειριστές των Μαχητικών ,ενώ δύο φορές ενεπλάκησαν με τα Τούρκικα όταν αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν την Περιοχή!

Συγκεκριμένα: Ζεύγος Τουρκικών F-16 εισβάλει βόρεια της Λήμνου όπου και εμπλέκεται με Ελληνικά F-16 απο την Άραξο και αναγκάζονται να αποχωρήσουν την 11:30 !

Την ίδια περίπου ώρα άλλα ζεύγος Τούρκικων F-16 εισβάλει νότια της νήσου Χίου όπου εκεί εμπλέκεται με Ελληνικά F-16 που είχαν απογειωθεί απο τη Σκύρο !

Το επόμενο ζεύγος των Τούρκικων F-16 το πήραν στο Κυνήγι Μαχητικά που απογειώθηκαν απο την Λήμνο αναγκάζοντας το να αποχωρήσει χωρίς να σημειωθεί Εμπλοκή !

Να σημειωθεί οτι τα Τούρκικα μαχητικά είναι κάθε μέρα σχεδόν όλα Οπλισμένα …Με ότι αυτό συνεπάγεται

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 20η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 3 (3 x 2 F-16)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : –
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 6
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 6
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 10
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 12
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 2
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...