Το αριστερό χέρι του Τσίπρα: «Στα τσακίδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά»!

Σε μια πρωτοφανούς επιπέδου και ύφους δήλωση προέβη μέσω facebook ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας μετά την ανακοίνωση της El Dorado Gold για αναστολή των επενδύσεών της στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Καρανίκας έστειλε στα τσακίδια την εταιρεία συνοδεύοντας με κατάρες ("να μην στεριώσεις πουθενά") τη δήλωσή του, η οποία όμως λίγη ώρα αργότερα εξαφανίστηκε από το λογαριασμό του, όμως τα print screen είχαν ήδη γίνει.

Άσχετως του τι πιστεύει κανείς για το θέμα με την El Dorado Gold, σίγουρα η πλειοψηφία αντιλαμβάνεται πως η ανάληψη θέσεων ευθύνης, όπως ο διορισμός σε θέση συμβούλου στρατηγικής του πρωθυπουργού (κάτι σαν το δεξί, άντε το αριστερό χέρι) οριοθετεί και τον τρόπο που πρέπει να εκφράζεται κανείς.

Ολόκληρη η ανάρτησή του στο facebook :

Η el dorado έκανε αυτό που μπορεί. Μόλυνση , καταστροφή του δάσους , διάλυση ανθρώπινων σχέσεων, εξαγορά συνειδήσεων. 
Η τοπική κοινωνία σήμερα πρέπει να βγει στον δρόμο. ..της αποχώρησης αυτής της εταιρίας και αυτου του "εργου" και να στηριξει της έξοδο της απο την χωρα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η απειλή της. 
Στα τσακιδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail