Ρώσος διπλώματης: Η Daesh προετοιμάζεται από τώρα για την επόμενη φάση - Μεταφέρει κονδύλια σε ευρωπαϊκές χώρες

FlanellKamerasFilm / pixabay.com
Ένας ανώτερος Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε την Τρίτη ότι η Daesh, που βρίσκεται στα πρόθυρα της ήττας, μεταφέρει κεφάλαια από ελεγχόμενα εδάφη σε ξένες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης.

Η Daesh, προλαμβάνοντας την ήττα, έχει ξεκινήσει τη μεταφορά κονδυλίων από ελεγχόμενα εδάφη σε ξένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών κρατών, δήλωσε ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Νέων Προκλήσεων και Απειλών του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Ντμίτρι Φεοκτίστοφ μεταδίδει το πρακτορείο Sputnik.

"Αν νωρίτερα αναφέραμε το γεγονός ότι η Daesh συγκεντρώνει τα οικονομικά στα ελεγχόμενα εδάφη, τώρα, προφανώς ενόψει της επικείμενης ήττας και της απώλειας όλων των εδαφών, αρχίζει να μεταφέρει κεφάλαια προς την αντίθετη κατεύθυνση, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών χωρών" δήλωσε στη Ρώμη ο Φέικοστστοφ , όπου παρευρίσκεται σε συνεδρίαση της Ομάδας Χρηματοοικονομικής Δράσης (FATF).

"Είναι σαφές ότι αυτά τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη των κυττάρων της Daesh και για την πραγματοποίηση τρομοκρατικών επιθέσεων", τόνισε ο Ρώσος διπλωμάτης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail