Η άτιμη κενωνία φταίει για τη ρύπανση

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Αυτοί δεν είναι υπουργοί, είναι επιθεώρηση γέλιου, είναι κακοί ηθοποιοί ελληνικής ταινίας της δεκαετίας του 60. Ο ένας θέλει ημερίδα για την αντιγραφή, ο άλλος οτι οι φωτιές είναι φυσικό φαινόμενο,ο τρίτος λέει έκλεισε το εργοστάσιο και δε βρίσκουμε ανταλλακτικά για τα αεροπλάνα και τωρα ο σημερινός οτι για τη μόλυνση και τις παραλείψεις φταίνε οι πολυεθνικές και η άτιμη κενωνία.

¨Ετσι όμορφα περνάνε οι μέρες της πρώτης φοράς αριστέρας και αν δεν πιστεύετε οτι γίνονται θαύματα, κάνετε λάθος , ο ίδιος υπουργός που το 2004 είχε αποπεμφθεί απο το ΠΑΣΟΚ των εκσυγχρονιστών γιατί είχε υπογράψει τη (ν)τροπολογία Πάχτα που με αυτή χτίζανε μέσα στο δάσος επέκταση ξενοδοχειακής μονάδας, σήμερα μάθαμε οτι κάνει αυτοψία(!!!) ενώ όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα με την όρασή του.

Μόλις βυθίστηκε το πλοίο έσπευσαν να δηλώσουν απο το υπουργείο ναυτιλίας οτι υπήρχαν όλα τα πιστοποιητικά , σα να ήταν αυτός ο ρόλος του υπουργείου και όχι να κάνει αυστηρό έλεγχο πρώτα να δεί αν δόθηκαν κανονικά.

Σήμερα ο 902 βγάζει στον αέρα τα έγγραφα του πλοίου που δείχνουν οτι τα πιστοποιητικά είχαν πάρει 2 παρατάσεις, ενώ καλό θα ήταν να γινόταν ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ σε ΟΛΑ τα πιστοποιητικά που έχει δώσει ο συγκεκριμένος φορέας πιστοποίησης, όταν μάλιστα στην ιστοσελίδα (www.edosafakelaki.org) υπάρχει απο το 2008 ανώνυμη καταγγελία για χρηματισμούς.

Δεν περιμένω να παραιτηθεί κάποιος γιατί σήμερα η πέτσα (και του γιαουρτιού όπως είδαμε χθες) είναι είδος σπάνιο και δυσεύρετο, όπως το φιλότιμο και η συγγνώμη.

¨Ολοι αυτοί που με θράσσος ψελλίζουν αστείες δικαιολογίες προσπαθούν να χώσουν το κεφάλι τους στο χώμα σαν τις στρουθοκαμήλους, πιστεύοντας οτι έτσι θα γλυτώσουν την κατακραυγή του κόσμου.

Δεν καταλαβαίνουν οτι γίνονται έτσι ξεφτίλες και περίγελος της "άτιμης κενωνίας" που με ύφος ψευτοκουτσαβάκικο καταγγέλουν.

Σίγουρα έχετε ακούσει οτι απο τότε που βγήκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο, όμως απο τότε που βγήκε το λογοπαίγνιο χάθηκε και η συγγνώμη και το φιλότιμο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail