Πάνω-Κάτω το Αιγαίο με Μαχητικά οι Τούρκοι - Σύσκεψη Διοικητών στο ΑΤΑ!

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Πάνω κάτω πέρασαν όλο το Αιγαίο δύο Τούρκικα CN-235  και προέβησαν ούτε λίγο, ούτε πολύ σε 34 απο τις συνολικά 42 Παραβιάσεις που έκαναν σήμερα [χθες] τα Τούρκικα Αεροσκάφη Μαχητικά και Κατασκοπευτικά.

Τρεις οι σχηματισμοί αποτελούμενοι απο συνολικά 6 Μαχητικά εισέβαλαν στο FIR Αθηνών και μαζί με τα δυο CN-235 προχώρησαν σε αναβαθμισμένες Παραβιάσεις. Ορίζοντας Περιοχή!

Το ΑΤΑ αναγκάστηκε να απογειώσει 6 Μαχητικά απο 4 Πολεμικά Αεροδρόμια, για να αναχαιτίσει την Τούρκικη προκλητικότητα που τελευταία έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ειδικά με τα Τούρκικα  F-16 που δεν κάνουν τίποτα άλλο απο το να περνάνε όλο το Αιγαίο Βορρά – Νότο και εδώ χρειάζεται ιδιαίτερη Προσοχή!

Ανήσυχος ο Αρχηγός της Τακτική Αεροπορίας  για την συνεχιζόμενη Τουρκική προκλητικότητα κάλεσε σε σύσκεψη την Παρασκευή , όλους τους διοικητές  των Μονάδων που υπάγονται στο Αρχηγείο της Τακτικής Αεροπορίας…Είχε προηγηθεί και σύσκεψη και των Διοικητών  των Πολεμικών Μοιρών του Αρχηγείου!

Αρχίζουν να σκουραίνουν τα πράγματα και εμείς δεν βλέπουμε εκείνες τις κινήσεις που θα δώσουν ώθηση ειδικά στην Αναβάθμιση των Μαχητικών αλλά και στην αεράμυνα!

Να ρωτήσουμε και το ΓΕΕΘΑ πόσες βολές της Α/Α έχουν προγραμματίσουν να εκτελέσουν τα Επιτελεία και των Τριών Κλάδων στην αεράμυνα;

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 19η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     3 (3 x 2 F-16)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     2 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :     8
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :     2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     5
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :     42 (οι 34 από τα δύο CN-235)
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :      –
ΠΕΡΙΟΧΗ               :      ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ  ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...