Κυβέρνηση πετρελαιοκηλίδας μετά από ατύχημα

Engin_Akyurt / pixabay.com
Του Στρατή Μαζίδη

Τελικά πετρελαιοκηλίδα δεν υπάρχει μόνο στο Σαρωνικό Κόλπο αλλά σε όλη τη χώρα. Είναι η ίδια κυβέρνηση που προέκυψε μετά από ατύχημα παρόμοιο με αυτό της Σαλαμίνας.

Όπως οι αρμόδιοι θεωρούσαν ότι "την έχουν" την πετρελαιοκηλίδα περιορισμένη στη Σαλαμίνα  λησμονώντας πως υπάρχει καιρός, φυσούν άνεμοι και όλα μπορούν να αλλάξουν, το ίδιο συνέβη τρία χρόνια νωρίτερα.

Και τότε, το φθινόπωρο του 2014 η Ελλάδα στέναζε. Πολλοί σκέφτηκαν "τι χειρότερο μπορεί να συμβεί; Η ζημιά είναι αυτή που είναι".

Τέλικα έχουμε μια κυβέρνηση η οποία υπό άλλες συνθήκες θα μας προσέφερε άφθονο γέλιο.

Ένας πρωθυπουργός που δεν ξέρει να μιλήσει αγγλικά, να σταθεί όρθιος και να συμπεριφερθεί.

Ένας υπουργός Ναυτιλίας που αφού έκανε "αυτοψία" μας προτρέπει να πάμε για μπάνιο ή ψάρεμα στο Σαρωνικό και ως υπουργός Υγείας μεθόδευε την υποχρεωτική κολονοσκόπηση.

Ένας υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης που κατηγορεί την άτιμη την κενωνία για το συμβάν στο Σαρωνικό αλλά ως "οικολόγος" δεν έχει αρθρώσει κιχ για την καταστροφή στον Καφηρέα στη Νότια Εύβοια προς όφελος Γερμανών και Ιταλών.

Ένας υπουργός, δε θυμάμαι σε τι ακριβώς, που πιστεύει ότι θα δούμε μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας.

Ένα οικονομικό επιτελείο που βλέπει ανάπτυξη ενώ μας έχουν πεθάνει όλους προς όφελος διορισμένων και πρόωρα συνταξιοδοτημένων.

Κυβέρνηση πετρελαιοκηλίδας μετά από ατύχημα. Να δω πως θα καθαριστούμε από τις πίσσες και τα πετρέλαια και δίχως να διαφαίνονται ικανά διασωστικά συνεργεία στον ορίζοντα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail