Ευτυχώς που υπάρχει το Ίδρυμα «Στ. Νιάρχος» και χαλάει τα σχέδια της Τουρκίας στη Θράκη

Αναδημοσίευση από: paron.gr

Η Τουρκία χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να επιτύχει τη διείσδυση στη Θράκη και να ενσωματώσει με κάθε τρόπο την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα, ενισχύοντας τους δεσμούς με τη «μητέρα πατρίδα», την Τουρκία.

Η οποία εκμεταλλεύεται και την οικονομική κρίση, όπου οι κοινωνικές δομές και τα συστήματα πρόνοιας έχουν καταρρεύσει όχι φυσικά μόνο για τη μειονότητα αλλά για όλους τους Έλληνες.

Για το πώς λειτουργεί ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας Χακάν Τσαβούσογλου έχετε πλήρη εικόνα και από το ρεπορτάζ της προηγούμενης εβδομάδας όσον αφορά την παρουσία του σε εκδηλώσεις με σημαίες της «Τουρκικής Δημοκρατίας Δυτικής Θράκης» και τον αλυτρωτικού περιεχομένου χάρτη της «Δυτικής Θράκης».

Ο κ. Τσαβούσογλου, γνωρίζοντας καλά τις αδυναμίες της Ελληνικής Πολιτείας, έσπευσε στις αρχές Σεπτεμβρίου να εξαγγείλει το άνοιγμα του τουρκικού συστήματος υγείας και για τους «ομογενείς που ζουν σε Βουλγαρία και Ελλάδα», θέλοντας προφανώς να εκμεταλλευθεί την τραγική κατάσταση του δημόσιου συστήματος υγείας στη Θράκη. Έτσι, με χαμηλό ασφάλιστρο 53 τουρκικών λιρών τον μήνα όλοι οι «ομογενείς» θα βρίσκουν ανοικτές τις πόρτες του τουρκικού συστήματος υγείας.

Εκπέμποντας την εμμονή του περίγυρου του Ερντογάν με τα… σύνορα, ο κ. Τσαβούσογλου δήλωσε ότι «διευρύναμε ως εκεί τα σύνορα του χάρτη υγείας».

Αφού εξήρε την προσφορά της «μητέρας πατρίδας», ο κ. Τσαβούσογλου πρόσθεσε ότι εάν η Ελλάδα και η Βουλγαρία δεν βγάλουν «κόμπλεξ», «θα πηγαίνει μέχρι εκεί ελικόπτερο ασθενοφόρο, ακόμη και αεροπλάνο ασθενοφόρο, για να παίρνει τον αδελφό μας, με τη βοήθεια του Αλλάχ, και να νοσηλεύεται στην Τουρκία».

Η απάντηση δόθηκε με τον πιο ισχυρό τρόπο και μάλιστα όχι από τις αρμόδιες αρχές και το κράτος.

Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», με μια εξαιρετικής σημασίας κίνηση, αποφάσισε να διαθέσει απευθείας το ποσό των 55 εκατ. ευρώ και να παραδώσει στον λαό της Κομοτηνής, μουσουλμάνους και χριστιανούς, ένα υπερσύγχρονο, νέο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, είχε ζητηθεί οικονομική ενίσχυση από το «ΙΣΝ» από το τοπικό νοσοκομείο, αλλά διαπιστώθηκε από την ομάδα του ιδρύματος ότι το 1,5 εκατ. ευρώ που ήταν αναγκαίο για βασικές επισκευές δεν θα έλυνε το πρόβλημα. Και έτσι με αυτήν τη σπουδαία απόφαση το «ΙΣΝ» θα κατασκευάσει και θα παραδώσει εντός τριών χρόνων ένα υπερσύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο νοσοκομείο, στο οποίο μάλλον θα είναι ευτυχής ο κ. Τσαβούσογλου να έχει πρόσβαση, εάν, ο μη γένοιτο, το χρειαστεί…

Είναι από τις φορές, και δεν είναι λίγες αυτές που αφορούν το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», που η φιλοπατρία, η ευεργεσία και η φιλανθρωπία αποκτούν πραγματικό περιεχόμενο και ουσία!

Ο εξωφρενικός
exofrenikos@hotmail.com
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...