Βερόπουλος: Στην Ελλάδα έκλεισε, στα Σκόπια ανοίγει το ένα κατάστημα μετά το άλλο

Freepen.gr - Η ελληνική επιχείρηση λιανικής πώλησης Veropoulos άνοιξε το όγδοο σούπερ μάρκετ Vero στη ψευδο-"Μακεδονία", που βρίσκεται στην πόλη Tetovo, καθώς και το τρίτο κατάστημα παιχνιδιών Jumbo στη χώρα σημειώνει ο  Branislav Pekic σε σχετικό άρθρο στο esmmagazine.com.

Η συνολική επένδυση στα δύο νέα καταστήματα, με συνολική επιφάνεια πωλήσεων 2.600 τετραγωνικών μέτρων, ανέρχεται σε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τη στρατηγική της εταιρείας για την παροχή στήριξης στους τοπικούς παραγωγούς, το νέο σούπερ μάρκετ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων από 800 σκοπιανούς  παραγωγούς, με τους οποίους η Βέροπουλος εργάζεται εντατικά τα τελευταία χρόνια.

Επενδυτικά Σχέδια

Φέτος, ο Βερόπουλος γιορτάζει 20 χρόνια παρουσίας στην πΓΔΜ, έχοντας επενδύσει συνολικά 60 εκατ. ευρώ στη χώρα. Πέρυσι, εισήγαγε ένα νέο πρόγραμμα αφοσίωσης, μέσω του οποίου οι καταναλωτές επωφελούνται από πολλές εκπτώσεις και χαμηλότερους λογαριασμούς κατά την αγορά.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Vero Marketi, Lucas Biasas, η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει τρία ή τέσσερα νέα καταστήματα Vero μέχρι τα τέλη του 2017.

Με το άνοιγμα του νέου σούπερ μάρκετ στο Τέτοβο, η Βέροπουλος διαθέτει συνολικά 11 καταστήματα Vero, εκ των οποίων τα επτά βρίσκονται στα Σκόπια και δύο στη Βιτόλα και το Τέτοβο. Επιπλέον, η ελληνική εταιρεία διαθέτει εμπορικό κέντρο στα Σκόπια, το franchise για τα καταστήματα παιχνιδιών Jumbo και το fasties εστιατόριο Goodies.

Ο Βερόπουλος μπορεί να μην κατάφερε να κρατηθεί στην αφιλόξενη για την επιχειρηματικότητα ελληνική αγορά αλλά μεγαλουργεί στα Σκόπια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail