Φοβούνται χτύπημα της Βόρειας Κορέας στη Χαβάη οι ΗΠΑ - Μυστική συνάντηση στο νησί - Δε θα προλάβουν να αντιδράσουν

Freepen.gr - Ένας βόρειος κορεάτικος πυρηνικός πυραύλος που θα κατευθυνόταν στη Χαβάη θα μπορούσε ενδεχομένως να αποφύγει την αναχαίτιση, ενώ το χτύπημα θα ήταν τόσο γρήγορο για να εκκενωθεί η περιοχή με αποτέλεσμα το θάνατο σε πρώτο χρόνο 15.000 ανθρώπων, αποκαλύπτει κυβερνητικό αρχείο.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail πραγματοποιήθηκε ειδική παρουσίαση σε συνάντηση στην πρωτεύουσα της Χαβάης Χονολουλού την περασμένη Πέμπτη, δύο ημέρες μετά τη μυστική συνάντηση των βουλευτών για να συζητήσουν το ζήτημα.

Παρουσιάστηκε η αναλυτική επεξήγηση μιας απειλή που θέτει ένα πυρηνικό όπλο σχεδόν έξι φορές πιο ισχυρό από το πυρηνικό όπλο που έπεσε στη Χιροσίμα.

Προβλέπει περίπου 15.000 θύματα, έως και 60% του πληθυσμού που θα επιβιώσει θα εκτεθεί σε ακτινοβολία, πέρα ​​από τις εκτεταμένες ζημίες στην υποδομή.

Η παρουσίαση προειδοποιεί ότι ένας πυρηνικός πυραύλος δεν θα μπορούσε να παρεμποδιστεί «με απόλυτη βεβαιότητα» ενώ ο χρόνος αντίδρασης από την στιγμή της εκτόξευσης θα είναι μόλις 20 λεπτά.

Δεν θα μπορέσει να επιχειρηθεί καμία εκκένωση σε αυτό το χρονικό διάστημα, έτσι ώστε οι κάτοικοι της Χαβάης να προετοιμαστούν για να πάνε στα καταφύγια και να περιμένουν περαιτέρω οδηγίες.

Μια προειδοποιητική δήλωση, η οποία θα έπρεπε να μεταδίδεται συνεχώς στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση και θα αναμεταδίδεται σε κινητά και τηλεειδοποιητικά, εμφανίζεται επίσης στην παρουσίαση.









Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail