Οταν το θράσσος περισσεύει


ifinnsson - pixabay.com
του Μιχάλη Χαιρετάκη

Οταν σε πιάνουν να μην κάνεις καλά την δουλειά σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις συγγνώμη και να φροντίσεις να διορθώσεις το λάθος. Αυτό γίνεται τις περισσότερες φορές στον ιδιωτικό τομέα. Αν προλάβεις βέβαια και δεν σεα απολύσουν.

Για κάποιους όμως που δεν κόλλησαν ποτέ ένσημα και δεν ένοιωσαν τι θα πεί εργαζόμενος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Διαβάζουμε την απάντηση του υπουργείου στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" που πρώτη έφερε στην επιφάνεια το έγγραφο απο το diavgeia

"Σε απάντηση δημοσιεύματος της ιστοσελίδας protothema.gr με τίτλο “Εδωσαν 15.000 ευρώ για τέσσερα λάστιχα για θωρακισμένη κυβερνητική λιμουζίνα”, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη θωρακισμένη Μercedes είχε διατεθεί και παραμένει διατεθειμένη προς χρήση πρώην πρωθυπουργού.

«Συνεπώς δεν ισχύει ότι το αυτοκίνητο αποτελεί “κυβερνητική λιμουζίνα” ούτε ότι “κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε διατεθεί για τις μετακινήσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη”, όπως ψευδώς αναφέρει το δημοσίευμα» τονίζει το υπουργείο."

Δηλαδή ο "πρώην πρωθυπουργός" παράγγειλε με απευθείας ανάθεση τα ελαστικά στις υπέρογκες τιμές ή κάποιος απο το υπουργειο εσωτερικών; Εκτός αν η διευθυνσή της Υπηρεσίας Ασφάλειας Μελών Κυβέρνησης και Πολιτικών Προσώπων δεν ανήκει πια στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Κι αν νομίζετε οτι ήταν κάτι που ξέφυγε απο την κυβέρνηση το παραπάνω περιστατικό και έγινε εν αγνοία τους, δείτε το παρακάτω πολύ όμορφο έγγραφο για μετατροπή σύνδεσης κινητού με όριο 800 ευρώ σε άνευ ορίου (!!!) που το αναρτώ χωρίς περαιτέρω σχόλια. Θαυμάστε τους:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail