Αυτή είναι η ισορροπία δυνάμεων στην Απω Ανατολή - Τι διαθέτει η κάθε χώρα

Freepen.gr - Δύο πολύ ενδιαφέροντα συνοπτικά γραφήματα δημοσιεύει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων σχετικά με την κρίση της Κορέας.

Στο πρώτο γράφημα παρουσιάζεται αναλυτικά η κατανομή των στρατιωτικών δυνάμεων ανάμεσα στις εμπλεκόμενες στην κρίση χώρες, ήτοι της Βόρειας Κορέας, της Νότιας Κορέας, της Ιαπωνίας, της Ρωσίας, των ΗΠΑ και της Κίνας. 

Με έντονο μπορντό χρώμα αποτύπωνεται ποια χώρα υπερτερεί σε ποιο τομέα οι οποίο χωρίζεται σε άρματα μάχης, μαχητικά αεροσκάφη, πολεμικά πλοία, υποβρύχια και ελικόπτερα.



Στο επόμενο γράφημα παρουσιάζεται ένα χρονοδιάγραμμα των πυρηνικών και πυραυλικών δοκιμών της Πιονγκγιάνγκ από το 2016 έως σήμερα παρατηρώντας την κλιμάκωση του αριθμού των δοκιμών από το Φεβρουάριο του 2017 έως σήμερα.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail