Πρόβα Πολέμου έκαναν οι Τούρκοι στο Αιγαίο με μια ντουζίνα μαχητικά - Όλα Οπλισμένα

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Πρόβα πολέμου στο Αιγαίο έκαναν οι Τούρκοι που μπήκαν  απο τρία σημεία με συνολικά 12 Μαχητικά F-16 και για πρώτη φορά όλα τα μαχητικά  τους ήταν οπλισμένα πράγμα που σημαίνει οτι οι Χειριστές τους  είναι άπαντες πιστοί στον Σουλτάνο!
Ελληνικά Μαχητικά απογειώθηκαν από τη Σκύρο Μιράζ, Καστέλι και Σούδα F-16 που αναχαίτισαν τα Τούρκικα που ενεπλάκησαν μαζί τους ενώ σημειώθηκαν και 4 Εμπλοκές!

Οι Παραβιάσεις που σημειώθηκαν ήταν 15 σε όλο το Αιγαίο, την ώρα που οι Τούρκοι στόχευαν την νησο Λέσβο και την νήσο Ρόδο όπου και ο Στόχος των Τούρκικων Μαχητικών!
Είναι η πρώτη φορά που οι Τούρκοι βγαίνουν με μια Ντουζίνα Μαχητικά και όλα Οπλισμένα …εύκολα κανείς μπορεί κανείς να καταλάβει τι μπορεί να συμβεί ανα πάσα στιγμή με Δεκάδες Μαχητικά όλα Οπλισμένα και απο τις δύο Πλευρές του Αιγαίου!

Άσχετα αν δεν το λένε τα νεύρα των Χειριστών μας είναι σπασμένα και ο Πόλεμος φθοράς προσωπικού και Μέσων είναι σε εξέλιξη με τους Πολιτικούς να σφυρίζουν αδιάφορα!

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 13η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ      :     6 (6 x 2 F-16)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ    :     –
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :    12
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ         :    12
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     12
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ       :    15
ΕΜΠΛΟΚΕΣ          :     4
ΠΕΡΙΟΧΗ               :      ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ  ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...