Για αυτόν το λόγο οι τρομοκράτες δεν χτυπούν την Ελλάδα

Pexels - pixabay.com
Αναδημοσίευση από: voria.gr

Όλοι αυτοί, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αναλυτές που τάχθηκαν -άλλοι απερίσκεπτα, άλλοι εκτελώντας εντολές- εναντίον του Άσαντ και υπέρ της λεγόμενης αραβικής άνοιξης, της παρουσίας δηλαδή των πιο εγκληματικών στοιχείων, τι έχουν να πουν τώρα;

ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ΕΝ ΔΗΜΩ

Και πόσο θα στοίχιζε στην Ελλάδα, που απαιτούσε την κατάρρευση του καθεστώτος Άσαντ και την υπερενίσχυση της Τουρκίας, αν ο Πούτιν και ο Τραμπ, δεν σταματούσαν την εγκληματική πολιτική Ομπάμα; Αλλά και πόσο στοιχίζει τώρα, που στάθηκε εχθρικά σε μια φίλη χώρα και απομακρύνθηκε από μεγάλο μέρος του λαού της με φιλελληνικές προθέσεις;

Οι Ρουμ-Ορθοδόξ, την βυζαντινή σημαία σηκώνουν και φθαρμένα ελληνικά μιλούν, καλύτερα από τον Τσακαλώτο [που έχει τόσα χρόνια εδώ και εξακολουθεί να εγκληματεί κατά της ελληνικής γλώσσας].

Βενιζέλος και Αβραμόπουλος, ηγετικές προσωπικότητες των κομμάτων τους, συμφωνούσαν σε όλα με τον Νταβούτογλου, όταν κατείχαν υπουργικούς θώκους. Μόνοι τους αποφάσισαν την ενίσχυση των Τούρκων, ή τους το επέβαλαν; Ποιο ήταν το σκεπτικό της απομάκρυνσης της Ελλάδας από ένα φιλικό -και νευραλγικό- περιβάλλον;

Το τι βλακείες γράφονται σε "σοβαρά" Μέσα δεν λέγεται. Κάποιος περισπούδαστος αναλυτής, μας είπε ότι επειδή η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ αποικιοκρατική δύναμη, γι’ αυτό και δεν έχουν συμβεί τρομοκρατικές ενέργειες. Δηλαδή, αυτοί οι βλαμμένοι που σφάζουν για διασκέδαση, έχουν μελετήσει εμβριθώς την ιστορία και μας εκτιμούν ιδιαίτερα!

Το ότι δεν τους συμφέρει να κλείσουν την «Πύλη εισόδου» στην Ευρώπη, που είναι η Ελλάδα, δεν το σκέφτονται ορισμένοι. Για να παινέψουμε το σπίτι μας, να θυμίσουμε ότι για πρώτη φορά στη voria.gr. έγινε αυτή διαπίστωση, ώσπου να την υιοθετήσουν οι πραγματικά σοβαροί αναλυτές.
Αφιερωμένο στον Γαβρόγλου, από τον Ροζέ Γκαρωντύ: «Αυτό που χρειάζεται η Δύση είναι να ξαναγυρίσει στην αρχαία ελληνική γραμματεία».

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...